Contact

Teambuilding en Schapenspel

Teambuilding is voor bedrijven en organisaties die dit als een leuke aanvulling zien op hun doelstellingen, trainingen of personeelsuitjes. Zeker als de activiteit in de gezonde buitenlucht en op het prachtige Schijndelse platteland plaatsvindt.  Het Schapenspel is bedoeld voor families, vrienden of gezelschappen en hier staat het spelelement en het gezellig en leuk bezig zijn met de groep voorop. We ontvangen u en uw team bij de Schaapskooi met een geurige kop Brabantse koffie en iets lekkers. Vervolgens krijgt u een korte rondleiding over ons terrein. Zo maakt u kennis met het ‘oude Brabant’. Op de schaapsweide stellen we u vervolgens voor aan onze Border Collies. We laten zien hoe we deze dieren trainen en hoe ze zich ontwikkelen tot een onmisbare hulp voor de herder. Na deze demonstratie is het tijd om zelf aan de slag te gaan. U gaat schapen drijven! Dat valt niet altijd mee, maar biedt wel veel vermaak. We hebben een aantal spellen ontwikkeld die tot onvoorspelbare en soms hilarische taferelen leiden. Plezier gegarandeerd voor jong en oud, en ondertussen werken aan de groepsmentaliteit. Teambuilding: van 10-20 personen, tijdsduur: 2-3 uur,  grotere groepen in overleg. Prijs: 30 euro per persoon, met koffie en iets lekkers 33,50 per persoon

Schapenspel: van 10-20 personen, tijdsduur: 2 uur, grotere groepen in overleg. Prijs 15 euro per persoon, met koffie en iets lekkers 18,50 per persoon.

Wanneer: maandag t/m zondag op afspraak gedurende de maanden mei t/m oktober. Na afloop kunnen we ook nog voor een heerlijke barbecue zorgen in ons horecagedeelte. Voor meer informatie of boekingen, mail info@schaapskooischijndel.nl of bel 073-5496912. U dient er rekening mee te houden dat bij extreem warm of slecht weer de activiteiten niet doorgaan in belang van de gezondheid van de schapen en de honden. Stevige schoenen of laarzen zijn aanbevolen!