Nieuws

Rabobank Clubkas campagne

Door | Geen categorie

Stichting Schaapskooi Schijndel doet ook dit jaar weer mee met de Rabobank Clubkas campagne. Vorig jaar eindigde we in de top 10 met een mooi bedrag dat is ingezet voor de nieuwe klautertuin. We hopen dit jaar weer veel stemmen te krijgen van de Rabobank leden. Dit geld kunnen we goed gebruiken voor het afronden van het nieuwe “Hoenderhotel” voor oude Brabantse kippenrassen.

Als jij lid bent van deze bank, kun jij stem(men) uitbrengen op onze club. Iedere stem is geld waard en helpt ons dichterbij onze doelen. Hoe meer stemmen we krijgen, des te hoger de donatiebijdrage aan onze club wordt.

Breng voor 30 november online je stemmen uit, zo help je ons aan een mooie donatie in 2018! Dus: stem op de Schaapskooi.
Hartelijk dank!

Schaapskooi doet mee aan campagne ‘Eet met je hart’

Door | Geen categorie

Ook de Schaapskooi doet mee aan de restaurantcampagne ‘Eet met je hart’ die loopt van 1 november tot 17 december. Stichting Met je hart verzacht de eenzaamheid onder kwetsbare ouderen door waardevolle, terugkerende ontmoetingen te organiseren. Draag jij deze stichting ook een warm hart toe? Doneer dan één euro bij je bezoek. Iedere euro komt volledig ten goede aan het organiseren van waardevolle ontmoetingen voor kwetsbare ouderen.

15 Oktober 2017 Najaarsmarkt bij Schaapskooi Schijndel

Door | Geen categorie

Op zondag 15 oktober is er een najaarsmarkt met diverse kraampjes waar u bijvoorbeeld artikelen vindt van de Tinnegieter, De Bijen, de Hobbybrouwers Het Hopbelleke, Van Alles Wat met Vogelhuisjes, Vazen, de Wolwerkplaats en natuurlijk ook een kraampje van de Schaapskooi zelf.

Uiteraard zijn de schapen en de rammen, die wederom actief zijn, te bewonderen. Ook grazen in één van onze weiden de Lakenvelder koeien met hun kalfjes.

Kortom, op 15 oktober aanstaande is er wederom veel te doen op de Schaapskooi voor jong en oud. Dus wij ontmoeten u graag op deze najaarsmarkt aan de Martemanshurk 12 te Schijndel van 10.00-17.00 uur. Bij slecht weer staan de kraampjes in de Vlaamse Schuur!