Brabantse gastvrijheid

Genieten van echte Brabantse gastvrijheid omringd door natuur en cultureel erfgoed. We bieden in de Schob (‘t Skupke) plaats aan gezelschappen tot 45 personen. Ook is het op ons grote terras in het zonnetje aangenaam vertoeven. We zijn bij uitstek de pleisterplaats voor wandelaars en fietsers. Op het terras kunt u genieten van een echt Budels biertje of een overheerlijke cappuccino, een lekker broodje of van onze borrelplank.

Naast ’t Skupke bevindt zich de Hooiberg, ideaal voor een workshop, vergadering of (kinder)feestje. In samenwerking met de Schaapskooi zijn allerlei arrangementen bespreekbaar. Ook in combinatie met bijvoorbeeld een wandeling, een demonstratie schapen drijven of teambuilding activiteiten met schapen.

Lokaal, biologisch en duurzaam

Bij de Schaapskooi ziet u hoe natuur en cultuur elkaar ontmoeten. Dit is ook terug te vinden in ons menu. Hier geven wij graag aandacht aan lokaal, biologisch en duurzaam.

Wij zijn dan ook trots om het bier van Budels te schenken. Dit familiebedrijf levert volgens de eeuwenoude brouwerstraditie een verrassend en uitgebreid assortiment bieren, waaronder een aantal biologische varianten. Alle bieren worden klimaatneutraal gebrouwen.

Ook Noord Coffee Roasters uit Veghel is één van onze leveranciers. Zij leveren niet alleen lekkere koffie maar ook verantwoorde koffie. Zij betalen de boer graag een eerlijke prijs voor zijn handwerk. Het inpakken en stempelen van de verpakking wordt gedaan door medewerkers van Tinks, een leer/werkproject voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Zodra het kippenverblijf klaar is serveren wij ook lekkere eitjes van onze eigen kippen. Ook verse groenten en kruiden uit eigen tuin, biologische huiswijn en overheerlijke echte Brabantse worstenbroodjes maken onderdeel uit van ons menu.

Bekijk hier onze menukaart
Noordhollandse Hoen

Vergaderingen, workshops en partijen

De Schaapskooi biedt verschillende arrangementen zoals een wandeling met de herder, teambuilding activiteiten of een workshop vilten. Perfect voor een familiedag of een personeelsuitje. Maar ook bieden wij een unieke locatie voor bijeenkomsten en vergaderingen. Graag helpen wij u met het organiseren van een onvergetelijk bezoek aan de Schaapskooi.

Reserveringsaanvraag