Waterproject Camping het Goeie Leven

Door 21 december 2017Geen categorie

Dit jaar is de camping Het Goeie Leven een waterproject gestart met het doel de Schaapskooi Schijndel te steunen bij de aankoop van een Border Collie. De Border Collie hond is een belangrijke maatje die de herders assisteert bij het begrazen met de schapen van de dreven in Schijndel.
U kunt ze samen, na de lammerperiode, weer tegenkomen in het Wijboschbroek en de Smaldonk in Schijndel.

De bezoekers van de camping kregen gedurende de zomer, in plaats van bronwater, het heerlijke Brabants kraanwater geserveerd met het verzoek hiervoor een kleine geldelijke bijdrage te leveren bestemd voor de aankoop van een Border Collie. Twee van de werkhonden op de Schaapskooi zijn oud en gaan namelijk binnenkort met pensioen. Dus de tijd dringt: de opleiding van een nieuwe werkhond duurt ongeveer anderhalf jaar.

Zo werden de bezoekers van de camping Het Goeie Leven gevraagd, op ludieke manier, een steentje bij te dragen aan een beter milieu op onze planeet. Op woensdag 20 december jl. kon een bedrag van € 785,- worden overhandigd aan de herders en de penningmeester van de Schaapskooi. Wellicht kunt u zich voorstellen hoe blij wij waren met deze mooie geste van Johan en Anke, de eigenaars van camping Het Goeie Leven.

Nicoline

Author Nicoline

More posts by Nicoline