Brabantse gastvrijheid

Genieten van echte Brabantse gastvrijheid omringd door natuur en cultureel erfgoed. We bieden in de Schob (‘t Skupke) plaats aan gezelschappen tot 45 personen. Ook is het op ons grote terras in het zonnetje aangenaam vertoeven. We zijn bij uitstek de pleisterplaats voor wandelaars en fietsers. Op het terras kunt u genieten van een lekker biertje of een overheerlijke cappuccino, een lekker broodje of van onze borrelhapjes.

Naast ’t Skupke bevindt zich de Hooiberg, een ideale ruimte voor een workshop, vergadering of bedrijfsborrel. In samenwerking met de Schaapskooi kunnen wij verschillende arrangementen aanbieden, zoals een lekkere lunch na een gezellige wandeling met de kudde.

Lokaal, biologisch en duurzaam

Bij de Schaapskooi ziet u hoe natuur en cultuur elkaar ontmoeten. Dit is ook terug te vinden in ons menu. Hier geven wij graag aandacht aan lokaal, biologisch en duurzaam.

Ook Noord Coffee Roasters uit Veghel is één van onze leveranciers. Zij leveren niet alleen lekkere maar ook verantwoorde koffie. Zij betalen de boer graag een eerlijke prijs voor zijn handwerk. Het inpakken en stempelen van de verpakking wordt gedaan door medewerkers van Tinks, een leer/werkproject voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wij serveren diverse gerechten met lekkere eitjes van onze eigen kippen, en worden sommige van onze huisgemaakte gebakjes gezoet met honing van onze bijen. Ook verse groenten en kruiden uit eigen tuin en overheerlijke echte Brabantse worstenbroodjes maken onderdeel uit van ons menu.

Bekijk hier onze menukaart

Vergaderingen, workshops en personeelsuitjes

De Schaapskooi biedt verschillende arrangementen aan zoals een wandeling met de herder, teambuilding activiteiten of een workshop vilten. Perfect voor een familiedag of een personeelsuitje. Daarnaast bieden wij onze unieke locatie aan voor bijeenkomsten, trainingen en vergaderingen. Graag helpen wij u met het organiseren van een onvergetelijk bezoek aan de Schaapskooi.

Klik hier voor meer informatie over onze zakelijke arrangementen

Reserveringsaanvraag