Vrijwilligers gezocht!

Door 6 december 2019Geen categorie

Stichting Schaapskooi Schijndel is op zoek naar jou !!!
Wie wil er vrijwilligerswerk doen op de mooiste plek van Schijndel, en deze nog aantrekkelijker maken voor onze bezoekers.

De Schaapskooi zit in een zich snel ontwikkelende niche-markt. Als gevolg van een zeer gezellige vrijwilligersclub is de laatste tijd veel uitbreiding geweest bij de wolverwerkers, bierbrouwers en kippenliefhebbers. Omdat we steeds meer bezoekers trekken zijn we echter ook op zoek naar:

Dierverzorgers m/v
Mensen die graag schapen, koeien, kippen of bijen verzorgen zijn bij ons zeer welkom. Als jij goed schapen kunt voeren, lammetjes kunt knuffelen, kunt helpen bij de slingeren van honing, kippeneieren wilt uithalen of koeien van weiland wilt verplaatsen, dan zijn wij op zoek naar jou.

Groenonderhouders m/v
Als je van een verzorgde omgeving houdt, die mooi is, waar je over onderhoudswerkzaamheden kunt leren, of over hetgeen groeit en bloeit, dan ben je onze groenonderhouder. We hebben landschapselementen zoals knotwilgen, meidoornhagen, graslanden, afrasteringen en poorten te onderhouden. We zoeken jouw als jij er energie van krijgt om daar je handen voor uit de mouwen te steken.

Verhalenvertellers m/v
We hebben veel groepen die de Schaapskooi bezoeken: families, basisscholen, bedrijf-teams, uitjes van collega-verenigingen komen vaak langs. Om deze mensen de prachtige verhalen over de Schaapskooi te kunnen vertellen zoeken we verhalenvertellers, mensen die enthousiast worden van het overbrengen van de identiteit van Schijndel, het Wijboschbroek, onze dieren, de hop, de planten, en alle mooie producten van onze Schaapskooi.

We zijn op zoek naar enthousiaste jonge mensen, maar ook naar mensen die net na de eeuwige jeugd zijn aangeland. Wij bieden een prachtige omgeving, gezellige collega-vrijwilligers, één of meerdere vrijwilligersdagen en andere evenementen om aan deel te nemen, lekkere koffie/thee-momenten tijdens de schaft, en de pracht van verzorgde dieren, een bijgehouden groene omgeving en blijde bezoekers die mooie verhalen hebben gehoord en beleefd.

Meld je snel aan via info@schaapskooischijndel.nl of 06-57667378, of kom een keertje kijken of meelopen om te proeven of het vrijwilligerswerk op de Schaapskooi iets voor je is. We hopen je snel bij op onze Schaapskooi te zien !!!

Nicoline

Author Nicoline

More posts by Nicoline