Wie zijn wij?

Schaapskooi Schijndel - Herders

Herders

Tineke, Kees en Rob zijn de herders van de Schaapskooi. In het Wijboschbroek en in de Smaldonk kunt u ze tegenkomen met onze schaapskudde. Naast de zorg voor de kudde en de begrazing van het Wijboschbroek en de Smaldonk,  zijn onze mannen ook bezig met het trainen van de honden. Regelmatig geven ze demonstraties schapen drijven, teambuilding of wandelen ze met gasten. Wilt u dit ook een keertje meemaken?

Meer informatie over de workshops
Schaapskooi Schijndel - Vrijwilligers

De vrijwilligers

Elke dinsdagochtend steken we samen de handen uit de mouwen maar ook de rest van de week zijn er vrijwilligers bezig op de Schaapskooi. Ze zorgen voor de dieren, het onderhoud van de gebouwen, en het groen. Ze gidsen, leiden workshops en zijn gastvrouw/heer tijdens activiteiten. Zonder al deze vrijwilligers zou de Schaapskooi niet kunnen bestaan!

Schaapskooi Schijndel - Mensen

Vrijwilliger worden?

Heeft u  zin om ook de handen uit de mouwen te steken op het mooiste plekje van Schijndel?  Helpen bij het onderhoud van de gebouwen of in de wolwerkplaats? Of bij educatieve projecten op woensdag? Een workshop op zaterdag begeleiden of hand- en spandiensten verlenen bij evenementen?  Neem dan contact met ons op  via info@schaapskooischijndel.nl.