Workshops

Wilt u een workshop schapen drijven mee maken tijdens de familiedag of een alternatieve teambuilding met het bedrijf? Of bent u meer geïnteresseerd in het verwerken van wol, het maken van bier of het houden van bijen? Wij bieden verschillende informatieve, educatieve en creatieve workshops aan voor jong en oud, voor grotere en kleine groepen, door de week en in het weekend. Activiteiten en workshops kunnen worden geboekt op afspraak.

Met regelmaat worden er workshops gegeven. Daarnaast bieden we diverse opties voor activiteiten en workshops op afspraak. U kunt zich hiervoor opgeven via de mail: info@schaapskooischijndel.nl.

Het is mogelijk om de workshops en activiteiten te boeken in overleg met de desbetreffende workshopbegeleiders en eventueel de horeca van de Schaapskooi. Vanwege de organisatie verzoeken wij u dit minstens 14 dagen van tevoren te doen. De workshops Schapenspel en Teambuilding zijn alleen voor groepen en gezelschappen. We hebben workshops voor alle leeftijden. Kinderen tot en met 12 jaar (moeten) worden begeleid door een volwassene.

Schaapskooi Schijndel - Op bezoek bij herder en schapen

Op bezoek bij herder en schapen

Schaapskooi Schijndel - workshop schapen drijven

Demo schapen drijven

Schaapskooi Schijndel - Workshop schapenspel

Schapenspel

Schaapskooi Schijndel - Teambuilding met de kudde

Teambuilding met de kudde

Schaapskooi Schijndel - Wolwerkplaats

Wolwerkplaats

Schaapskooi Schijndel - Wolworkshops

Wolworkshop

Schaapskooi Schijndel - Workshop bijen

Workshop bijen

Schaapskooi Schijndel - Hop en bierproeverij

Excursie Hop en bierproeverij